Как да влезем във форма според психолозите

Красива фигура с...мисли

Сигурно много пъти ти се е случвало да искаш да обуеш точно онзи чифт дънки, на които не можеш да закопчаеш най-горното копче. И всеки път си си казвала – от утре спирам сладкото и започвам да спортувам активно. Но това утре все не идва и не идва, а мечтаните дънки продължават да стоят най-отдолу в гардероба. Е, дойде време да ги извадиш от там. Поне според психолозите. Тайната: ВИЗУАЛИЗАЦИЯ!

 

Според специалистите в областта на нервно-лингвистичното програмиране, ако жената се възприема и мисли за себе си като за човек на спорта, вероятността да обуе маратонките е значително по-голяма.

 

Представете си как ставате по-рано за работа и вместо да мислите какъв да е статусът ви във Facebook за деня, отивате да потичате в парка или се изкачите няколко пъти по стълбите от първия до осмия етаж. Представете си и го направете. Визуализирайте. Мислете за спорта като част от вас, нещо без което не можете като сутрешното кафе, например. Така ще дадете възможност на атлетичното ви Аз да се превърне в част от вашата идентичност, а и нека да не забравяме за дънките. Виждате ли ги? Не са на закачалката...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay