Плосък корем като на Чарлийз Терон

Как звездата съумява да има перфектно коремче?

<p>С две думи Чарлийз Терон е божествено красива. Не само, че природата е била щедра, когато е създавала фигурата ѝ, но има и прекрано лице. Все пак ѝ се налага за една област от тялото си да се грижи малко повече, отколкото за останалите.</p>

С две думи Чарлийз Терон е божествено красива. Не само, че природата е била щедра, когато е създавала фигурата ѝ, но има и прекрано лице. Все пак ѝ се налага за една област от тялото си да се грижи малко повече, отколкото за останалите.

С две думи Чарлийз Терон е божествено красива. Не само, че природата е била щедра, когато е създавала фигурата ѝ, но има и прекрано лице. Все пак ѝ се налага за една област от тялото си да се грижи малко повече, отколкото за останалите.

Коремът ѝ винаги е плосък, не защото не е склонен към подуване - като на всяка жена. Просто има един специален трик, който я предпазва от неприятното издуване на коремчето. Така, когато е на официално събитие, може да облече, каквото пожелае. Пола с висока талия? Няма проблем. Или пък полупозрачна рокля - защо не!

Актрисата е изключила от менюто си всички воднисти плодове и зеленчуци, които уж са полезни, ала водят до подуване на стомаха, разбираме от FitWell.bg. Предстои ли ѝ важно събитие, Чарлийз дори не си и помисля да хапне диня, пъпеш, череши или грозде. Също така, напълно забранени са провокатори на стомашни газове като карфиол и броколи. Не се препоръчват също ябълки, лук и круши.

На тяхно място обаче красавицата пълни чинията си със зелен боб (забележете – зелен) и аспержи. Според нейните диетолози те са богат източник на фибри, които ще утолят глада и в същото време, ще пречистят всичко, натрупано по червата, което често кара жените да чувстват тежест и да изглеждат като бременни.

15 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 31.07.2012|01:17
!!!!!!Това ще ви отвори очите по темата http://tinyurl.com/bulgarian-news
9
Не е посочен 25.07.2012|17:36
Брей, да не повярва човек, че това божествено създание може да има някакъв недостатък. Изглежда сякаш поддържа визията си без особени усилия. Много добри съвети иначе!
8
Не е посочен 25.07.2012|11:29
Изглежда страшно добре! Да не говорим, че на снимката с по-младата Кристен тя изглежда доста по-добре!
7
Не е посочен 25.07.2012|10:34
Най-ефикасните методи за красив и секси корем - http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
6
Не е посочен 25.07.2012|10:16
напълно съм съгласна!а освен това подобен начин на хранене е и гаранция за стройно и красиво тяло!тази режим се е доказал многократно като страшно ефикасен и много жени му се доверяват
5
Не е посочен 25.07.2012|09:53
по мое мнение коремът се издува когато смесиш храните!или по-конкретно, ако си избрал да хапваш белтъчини,то не бива да си позволяваш хляб с пържолката,а още по-малко препоръчително е да изядеш плод непосредствено след това!трябва да минат поне 2-3 часа преди да ядеш друга храна!
4
Не е посочен 24.07.2012|20:57
Коя ли жена не мечате да има лицето и фигурата на Терон
3
Не е посочен 24.07.2012|18:37
Не ми се вярва чарлийз да сподели ей така тайните си за красота и красива фигура.
2
Не е посочен 24.07.2012|18:36
Чарлийз Терон има перфектно тяло. какво ли не бих дала да изглеждам като нея.
1
Не е посочен 24.07.2012|17:41
Не знаех за зеления боб. Ще взема да си сготвя. А иначе не видях нито една снимка на стегнатият й плосък корем. с дрехи и моя изглежда плосък, но без дрехи не е.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay