Тренировките на един ангел

Кандис Суанепул разкрива тайните на перфектната си фигура

Тренировките на един ангел

Кой друг, ако не Кандис Суанепул, която прекарва десетки часове по бански и пред камера, може да ни даде наистина работещи съвети за стегната фигура? Блондинката неведнъж е споделяла, че не се лишава от никакви хранителни изкушения, но пък и почти не излиза от спортните зали.

Чаровната южноафриканка тренира тялото си не само с един спорт, като не пропуска да публикува снимки от упражненията си в Twitter и Instagram, коментирайки, че не дължи фигурата си само на добри гени.

Кандис обръща специално внимание на задните си части и голяма част от тренировките ѝ са посветени именно на дупето. За да повиши ефективността им, тя дори поставя тежести на глезените си.

Друг любим начин за поддържане на фигурата ѝ е боксът. Моделът на Victoria’s Secret споделя, че му посвещава поне 3-4 дни в седмицата.

Тренировките на един ангел
Йогата пък е един от най-новите начини, чрез които блондинката изгаря калории. Тя обяснява, че релаксиращата техника я кара да се чувства така, сякаш умът и тялото ѝ започват да работят отначало.

Тренировките на един ангел
Факт е, обаче, че Суанепул прекарва повечето от времето си на път. Международни ангажименти я отвеждат през ден на различни континенти, а летищата са се превърнали в мястото, на което най-често може да бъде засечена.

Тренировките на един ангел
За да се грижи за тялото си в подобни моменти, блондинката прави всичко възможно да отдели няколко часа на разнообразна физическа дейност. Различните държави Кандис "маркира" с различни спортове - гимнастика на плажа, каране на скейтборд и велосипед, дори гребане.

Тренировките на един ангел
"Ангелчето" съветва да не пестим усилия във фитнеса, ако искаме резултатите от работата в него да са видими. Допълва, че ако се снимаме на всяка трета тренировка, много скоро ще започнем да забелязваме разликите. А финалният ѝ съвет е да се храним голи пред огледалото.

Чудите се какво има предвид с последното? Според диетолози, когато човек наблюдава несъвършенствата по тялото си, докато яде, това рязко може да намали апетита му и да започне да си сервира по-малки порции храна.

Определено синеоката красавица е открила любовта на живота си в лицето на спорта. А от това, което виждаме, обичта е взаимна, защото физическата активност определено се грижи за перфектното състояние на Кандис.

Тренировките на един ангел
Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още спортни тайни от живота на моделите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

57 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 09.04.2013|16:47
Младите момичета да вземат пример, както се вижда от подробния дневник на Кандис - тя не спира да се движи.
10
Не е посочен 08.04.2013|17:23
То и тука има гени, не е само спорт.
9
Не е посочен 08.04.2013|12:15
Ами крайно време е жените да разберат, че хубавото тяло е дело на много труд и не става с чудодейни хапчета и отвари.
8
Не е посочен 08.04.2013|10:59
Много трудни и много на брой..аз си мисля,че спортувам:)
7
Не е посочен 08.04.2013|10:51
Това са си адски много тренировки!
6
Не е посочен 08.04.2013|10:40
Трябва да признаем, че полагат доста усилия!
5
Не е посочен 08.04.2013|10:07
Доста им е тежък режимът!
4
Не е посочен 08.04.2013|09:01
Младите момичета да вземат пример от Кандис - хубаво тяло не се прави само с глад, но и с много спорт редовно и всякакъв.
3
Не е посочен 06.04.2013|17:01
Самата истина - красивото тяло никога не е даденост, поне не и след една определена възраст. Нужен е много спорт и правилно хранене.
2
Не е посочен 06.04.2013|16:21
Страхотно тяло има Кандис и е хубаво, че признава, че за това огромна роля играе спортът, както и правилното хранене.
1
Не е посочен 06.04.2013|13:47
Хубаво поне, че е искрена, тъй като повечето звезди и модели се опитват да ни убедят, че всичко е добри гени и нищо повече.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay