ТРИ зодии са засегнати от пълнолунието за две седмици от датата на настъпването му

ТРИ зодии са засегнати от пълнолунието за две седмици от датата на настъпването му
Canva

Пълнолунието настъпи на 19 август, оказвайки влияние няколко дни преди и две седмици след тази дата. През този период емоциите са интензивни, а отношенията напрегнати. Пълнолунието се случва във Водолей, което означава, че може да изпитаме внезапен интерес към нещо неочаквано или да срещнем човек, който предизвиква нашите чувства по дълбок начин.

В допълнение към съвпада на Луната и Плутон, пълнолунието на 19 август е придружено от опозиция на Венера и Сатурн. Тази конфигурация може да доведе до емоционални борби, напрежение в отношенията и силно привличане към някого, на което е трудно да се устои. Всички зодиакални знаци ще почувстват тези космически вибрации, но три зодии ще преминат през най-големите катаклизми в любовния си живот.

Лъв

Тези дни около 19 август ще доведат до емоционална трансформация. Възможно е човек, когото вече познавате, да се появи отново в живота ви, което ще накара действията му да ви накарат да преоцените връзката си. Ако сте били в любовен триъгълник от февруари и сте се борили между двама души, сега ще трябва да вземете окончателно решение. Време е да се изправите срещу чувствата си и да продължите напред с яснота и разбиране.

Везни

През следващите дни любовният ви живот ще претърпи значителна промяна. Може да научите нещо ново за партньора си или да вземете решение за посоката на връзката си. Възможни са важни събития, като например забременяване, което да наложи промяна в динамиката на връзката ви. Самотните Везни също могат да почувстват желание за по-дълбока връзка, докато женените може да се окажат готови да издигнат връзката си на следващото ниво. Някои може да решат да прекратят емоционално изтощителна връзка.

Риби

Пълнолунието попада във вашия дом на тайни и минало, което води до значителна промяна в любовния ви живот. Предстои ви среща с човек, който ще разкрие важна информация, която ще ви накара да се замислите за миналите си грешки в любовта. Това може да е приятел, астролог или психолог, на когото можете да се доверите. Възможно е също така да срещнете някой, който ще ви обсипе с внимание и комплименти, от които ще останете изключително доволни и няма да можете да устоите. Въпреки това, бъдете внимателни през тези дни, тъй като са възможни недоразумения на емоционално ниво.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay