Рачков сподели за най-трудния момент в живота си

Рачков сподели за най-трудния момент в живота си

Димитър Рачков сподели емоционални снимки в социалните мрежи, отбелязвайки важен момент в живота на сина си Димитър Рачков-младши. Комикът и телевизионен водещ не успя да скрие чувствата си, докато документираше специалния повод, предизвиквайки вълнение сред неговите последователи.

Рачков сподели за най-трудния момент в живота си

Димитър Рачков-младши се подготвя да учи в чужбина, което бележи голяма стъпка в живота на младия мъж. По-рано тази година баща му организира грандиозна абитуриентска вечер за сина си, събирайки някои от най-големите звезди на България, включително Софи Маринова, Мария Илиева, Христо Стоичков и Любо Киров, които присъстваха, за да поздравят Митко и да му пожелаят успех в бъдещите му начинания.

Рачков е предпазлив относно личния живот на сина си и към момента местоположението на университета на Димитър-младши остава неизвестно. Въпреки това, като се има предвид звездния списък от гости на неговата абитуриентска вечер и подкрепата на баща му, няма съмнение, че младият мъж ще постигне големи неща в избраното от него академично пътуване.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay